Brussel,
06
september
2018
|
16:14
Europe/Brussels

Bastien Van den Moortel - PR Manager Mercedes-Benz Cars

Corporate Communications Mercedes-Benz Belgium Luxembourg

Brussel. Op 1 november gaat Bastien Van den Moortel aan de slag als PR Manager Mercedes-Benz Cars in de afdeling Corporate Communications van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg. Hij volgt daarmee Christophe Vloebergh op, die sinds midden augustus als CASE Implementation Manager aan de slag is voor Daimler Middle East. Céline Monbrun en Helen Van Nuffelen nemen tijdelijk de taken over.

EA-0041

Bastien Van den Moortel (39) kan terugblikken op een ervaring van 16 jaar binnen Mercedes-Benz. Na zijn studies marketing ging hij aan de slag als Sales Advisor bij onder meer Mercedes-Benz Wemmel. In 2009 kwam hij de rangen van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg versterken als Key Accountmanager Fleet om in 2016 de overstap te maken naar de functie van District Manager. In deze periode behaalde hij ook een diploma Advanced Automotive Management. Op 1 november gaat Bastien aan de slag als PR Manager Mercedes-Benz Cars. Zijn contactgegevens zijn vanaf die datum beschikbaar op de mediasite: www.media.mercedes-benz.be.

“Ik kijk uit naar de komst van Bastien in ons team”, vertelt Helen Van Nuffelen, Head of Corporate Communications MB BeLux. “Met zijn jarenlange ervaring in ons huis kent hij en onze merken en onze bedrijfscultuur door en door. Hij koppelt flexibiliteit en stressbestendigheid aan klantgerichtheid en een grote dosis enthousiasme en spontaneïteit – in perfect Nederlands en Frans. Daarmee is hij de geknipte opvolger van Christophe Vloebergh, die ik graag wil bedanken voor zijn jarenlange inzet. We wensen hem veel succes toe bij de uitbouw van zijn – internationale – carrière bij Daimler AG.”