19
mei
2015
|
02:00
Europe/Brussels

Bouwpunt André Celis choisit le Mercedes-Benz Citan

De Leuvense onderneming André Celis heeft onlangs de sleutels van 15 Mercedes-Benz Citans in ontvangst genomen, die worden ingezet voor de afdeling bouwmaterialen. Deze compacte en multifunctionele stadsbestelwagens worden aangewend om op een ecologisch en verantwoorde wijze kleine of dringende leveringen uit te voeren. Daardoor kan zwaar vervoer uit de stadskern worden geweerd. Een vooruitziende en maatschappelijk keuze: de vrachtwagens van Bouwpunt André Celis zullen voortaan 100% optimaal uitrijden of ze blijven staan op de algemene bedrijfsparking.

“Tot voor kort gebeurde het dat onze vrachtwagenchauffeurs met hun truck aan halve capaciteit leveringen uitvoerden,” vertelt Nick Celis van Bouwpunt André Celis. “Hoe langer hoe meer leidde dit tot ongemakken. Het werd stilaan moeilijk om een parkeerplaats voor een vrachtwagen te vinden in de onmiddellijke omgeving van het leveringsadres van onze chauffeurs. Eveneens hebben we recent een webshop opgestart waarbij flexibele en kleinere leveringen schering en inslag zijn. Het zijn nieuwe trends die het klassieke vrachtvervoer niet meer toelaten. Dit maakte dat we op zoek gingen naar een nieuw mobiliteitsmodel waarmee we tegelijkertijd ook een extra – want snelle en flexibele – service aan onze klanten kunnen leveren.”

“Ons oog viel op de Citan omdat Bouwpunt en Mercedes-Benz dezelfde waarden delen. Wij staan voor kwaliteit en professionalisme en dit vinden we terug bij het merk met de ster”, aldus nog Nick Celis van Bouwpunt André Celis. “Samen met ons Erkend Service Punt GMS-Leuven kunnen wij zo ons steentje bijdragen tot het gezamenlijke project “Leuven Klimaatneutraal 2030” waarin we beiden actief zijn.”

Citan Perfect Tool

Bouwpunt opteerde voor de Citan Perfect Tool – een speciale editie. Deze lange Citan gesloten bestelwagen is uitgerust met een 109 CDI motor goed voor 66kW of 90pk en een koppel van 200 Nm. Verder heeft hij een wielbasis van 2.697 mm of een totale voertuiglengte van 4.321mm en is de Citan Perfect Tool goed voor een laadvolume van 3.1m³, een nuttig laadvermogen tot 700kg en een maximaal toegelaten massa van 2.100 kg. Daarnaast biedt de Citan het comfort, het veiligheidsniveau en de zuinigheid conform de maatstaven van het merk met de ster. Zo is hij onder meer standaard uitgerust met het adaptieve ESP, verbruikt hij slechts 4.3l per 100 kilometer en stoot hij 112g/km CO2 uit. Deze Perfect Tool uitvoering is standaard uitgerust met onder meer airco, rubberen laadvloer, armsteun, radio met bluetooth en een in de hoogte verstelbare bestuurderszetel. En dit alles aan de door Mercedes-Benz Financial Services aangeboden voordelige maandprijs van €150.

BestBasic

André Celis koppelde de aankoop van de Citan Perfect Tool meteen aan het BestBasic serviceprogramma. “BestBasic” dekt alle noodzakelijke onderhoudsbeurten waarbij een éénmalige bijdrage van € 199 (excl. BTW) garant staat voor de uitvoering van alle door Mercedes-Benz standaard voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden. Dit alles gedurende vijf jaar of 200.000 km.

De firma André Celis rekent hiervoor dan ook op zijn jarenlange trouwe mobiliteitspartner GMS-Leuven om dit vlekkeloos te laten verlopen.

Bouwpunt André Celis

De firma Andre Celis speelt met haar initiatief “Bouwpunt” in op een groeiende vraag van de markt. De verschuiving van de activiteiten in de bouw - van nieuwbouw naar renovatie - maakt dat aannemers en particulieren nood hebben aan een groter productaanbod onder één en hetzelfde dak – gaande van verf, elektriciteit, gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, tegels, hout, veiligheids- en werkkledij....

Het “Bouwpunt”-concept biedt de vakman een snelle en efficiënte bediening met degelijke materialen en vakkundig advies. Niet voor niets werd het motto van Bouwpunt: “Als professioneel advies een punt is’.

De Citans werden in de nieuwe André Celis huisstijl gegoten waarmee duidelijk wordt onderstreept dat André Celis meer is dan alleen een handel in bouwmaterialen. De onderneming staat voor onder meer zijn containerdienst en recyclage, natuursteen en tankstations.

Meer info: http://www.andrecelis.be

Mobiliteitspartner : www.gmsgroep.be