Brussel,
18
maart
2022
|
08:10
Europe/Brussels

Claire D’haese verkozen tot FLEET Manager of the Year

Award als bevestiging van mooie fleetresultaten van Mercedes-Benz

Samenvatting

Claire D’haese, Manager Fleet & Corporate Sales Mercedes-Benz Cars bij Mercedes-Benz Belgium Luxembourg, is bekroond tot FLEET Manager of the Year 2022 tijdens het verkiezingsgala in de Nekkerhal in MechelenDeze overwinning is te danken aan de resultaten van Mercedes-Benz op de fleetmarkt, maar vooral ook door de inzet van Claire en haar fleetteam.

De award FLEET Manager of the Year gaat jaarlijks naar de man of vrouw die in het afgelopen jaar als meest verdienstelijke Fleet Manager werd beschouwd door de lezers van FLEET Magazine en vooraanstaande spelers uit de Belgische fleetsector.

Het stond in de sterren geschreven want Claire werd in het verleden al 2 keer genomineerd en vorig jaar werd ze nog vierde. Na Wim Rommel in 2011 en Gauthier Helleputte in 2017 is Claire D’haese de derde Fleet Manager van Mercedes-Benz die deze titel weet te pakken. In the hall of fame is ze is bovendien de eerste vrouw die 27 jaar na de start van deze verkiezing zich een jaar lang FLEET Manager of the Year mag noemen, een mooie primeur!

Meer dan 3.500 mensen uit de automobiel-, wagenpark- en mobiliteitssector (wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen, dealers, diverse leveranciers, enz.) namen deel aan de online stemming in oktober en november 2021.