Brussel,
09
mei
2018
|
10:48
Europe/Brussels

David Goffin is de nieuwe ambassadeur van Mercedes-Benz in België

Samenvatting

Mercedes-Benz is vanaf nu een van de sponsors van tennisser David Goffin en stelt hem daarom een S 500 Cabrio ter beschikking.

Hij ontving de wagen op 2 mei voor zijn appartement in Monaco. David en zijn vriendin Stéphanie Tuccitto wonen in het vorstendom en waren in de zevende hemel toen ze de sleutels in ontvangst mochten nemen.

David Goffin is amper 27 jaar oud, maar hij beschikt over een bewonderenswaardig palmares. Hij begon te tennissen toen hij vijf jaar oud was en is momenteel de tiende beste speler ter wereld. Hij heeft vier enkelspeltoernooien gewonnen van het ATP-circuit en heeft twee kwartfinales gespeeld op grandslamtoernooien, in Roland-Garros in 2016 en op de Australian Open in 2017.

De terughoudende jongeman verandert in een vechtmachine wanneer hij zijn tegenstanders confronteert op het tennisveld.

David Goffin heeft Mercedes-Benz verleid met zijn spelinzicht en zijn persoonlijkheid, die perfect aansluiten bij het merk van Mercedes-Benz. De speler is de ideale sporter om de waarden van Mercedes-Benz uit te dragen, aangezien uit alles blijkt dat hij de top wil bereiken.

België en het tennis hebben een lange liefdesgeschiedenis en deze samenwerking sluit aan bij die traditie.

De jonge speler heeft een mooie carrière voor zich en Mercedes-Benz is bijzonder trots om deel uit te maken van dat avontuur.