Brussel,
21
oktober
2021
|
16:56
Europe/Brussels

De nieuwste editie van een icoon

Digitale wereldpremière van de Mercedes-AMG SL

Mercedes-AMG onthult donderdag 28 oktober 2021 om 16.00 uur de nieuwste editie van een auto-icoon. De digitale wereldpremière van de nieuwe Mercedes-AMG SL is te volgen via het online platform Mercedes me media. Philipp Schiemer, Chief Executive Officer bij Mercedes-AMG GmbH, en Gorden Wagener, Chief Design Officer bij Daimler AG, presenteren de highlights van de nieuwe roadster. De wereldpremière is live te zien op https://media.mercedes-benz.com/amg-sl en daarna beschikbaar als video on demand.

De nieuwe Mercedes-AMG SL keert terug naar zijn roots met een softtop en een progressief karakter. Tegelijkertijd is de luxe roadster geschikt voor dagelijks gebruik als 2+2-zitter en voor het eerst leverbaar met vierwielaandrijving. Andere hightechcomponenten scherpen het dynamische profiel en de comforteigenschappen van de door Mercedes-AMG ontwikkelde SL aan.

De digitale wereldpremière is via verschillende kanalen te volgen. Mercedes-AMG biedt mediavertegenwoordigers ook uitgebreide informatie en services aan via Mercedes me media. Naast de Engelstalige originele soundtrack zijn er transcripties in zes talen beschikbaar om mee te lezen of te downloaden. Persmateriaal zoals video's, foto's, graphics en persberichten maken het uitgebreide aanbod compleet. Er kunnen ook virtueel vragen worden gesteld aan de experts.