Brussel,
26
mei
2020
|
16:02
Europe/Brussels

Digitale wereldpremière nieuwe E-Klasse Cabriolet en Coupe droomauto’s van Mercedes-Benz en Mercedes-AMG

Samenvatting

In de tweede aflevering van het innovatieve nieuwsformat Meet Mercedes DIGITAL vieren de sportiefste en meest emotioneel gestylde leden van de nieuwe E-Klasse-familie hun wereldpremière. Mercedes-Benz en Mercedes-AMG presenteren de nieuwe E-Klasse Cabriolet en de nieuwe E 53 4MATIC+ Coupe (gecombineerd brandstofverbruik: 8,9-8,6 l/100 km; gecombineerde CO2-emissies: 204-198 g/km)* op dynamische wijze op het testcircuit van het Test & Technologie Centrum in Immendingen. ‘Meet Mercedes DIGITAL #2: Welcome to the E-Class family’ wordt op woensdag 27 mei 2020 om 14.00 uur uitgezonden tijdens een mediaspecial op het digitale platform Mercedes me media (https://media.mercedes-benz.com/meetmercedesdigital). Na afloop wordt de aflevering beschikbaar als video on-demand.

Aanvullend presenteren productmanagers Andrea Ruland van Mercedes-Benz en Kamelia Brodner van Mercedes-AMG de highlights van beide droomauto’s in detail tijdens een walk-around video. Uitgebreide persmaterialen in de vorm van persberichten, infographics en animaties in het kader van de digitale wereldpremière van de Cabriolet en Coupe zijn sinds 18 mei 2020 beschikbaar op Mercedes me media.

De nieuwe serie Meet Mercedes DIGITAL is een innovatief nieuwsformat op Mercedes me media. Het programma – dat vergelijkbaar is met een nieuwsprogramma – presenteert een actueel onderwerp, belicht achtergrondverhalen en laat experts aan het woord. Daarnaast biedt het programma studiodiscussies en doet het verslag vanuit productielocaties of circuits. Aanvullende informatie over elk onderwerp is als download beschikbaar in de vorm van video’s, graphics, persberichten en foto’s.