Brussels,
27
september
2022
|
15:59
Europe/Brussels

Digitale wereldpremière van de nieuwe EQE SUV op Mercedes me media

De allrounder onder de elektromodellen bestrijkt een breed spectrum

Samenvatting

Mercedes Benz en Mercedes AMG onthullen op zondag 16 oktober 2022 om 20:00 uur de nieuwe EQE SUV op het online platform Mercedes me media (https://media.mercedes-benz.com/EQE-SUV) en andere digitale kanalen. De digitale wereldpremière is aansluitend ook als video-on-demand te bekijken. De nieuwe EQE SUV is de allrounder onder de elektromodellen van de twee merken. De wereldpremièrefilm laat dit zien in een onderhoudende scènewisseling van droom en werkelijkheid. Het vierde model op de modulaire architectuur voor elektrovoertuigen geeft SUV-fans een nieuwe instap in het elektrische tijdperk.

De EQE SUV is de multifunctionele versie van de businesslimousine EQE. Het model biedt variabele ruimte met innovatieve comfortuitrustingen. Het modulaire aandrijfconcept maakt een breed vermogensspectrum mogelijk, naar keuze met achter- of vierwielaandrijving.

Met zijn multifunctionele interieur en prestatiegerichte aandrijfconcept is de Mercedes AMG EQE SUV het meest veelzijdige elektrische voertuig van Mercedes AMG. Twee krachtige elektromotoren en de volledig variabele vierwielaandrijving vormen de basis voor de dynamische rijervaring die zo kenmerkend is voor een AMG. De ontwikkelaars van Mercedes AMG hebben ook tal van andere parameters zelfstandig ontworpen, zoals het onderstel met standaard achterasbesturing, de AMG SOUND EXPERIENCE en het exterieur- en interieurdesign.

De digitale wereldpremière is niet alleen te zien op het online platform Mercedes me media, maar ook op andere Mercedes-Benz kanalen zoals YouTube, LinkedIn en Twitter. Op Mercedes me media is direct na de introductie uitgebreide informatie te vinden, waaronder video’s, foto’s en persinformatie. Naast de originele Engelstalige audio zijn ook transcripties in verschillende andere talen beschikbaar.

Contact info:

Bastien Van den Moortel, +32 (0)479 51 52 16,  Bastien.van_den_moortel@mercedes-benz.com

Press info BeLux:

https://media.mercedes-benz.be

Brochures & prijslijsten:

https://www.mercedes-benz.be/nl_BE/passengercars/buy/pricelist-brochures.html

Mercedes-Benz Group Media (Global)

https://group-media.mercedes-benz.com

Mercedes MeMedia

https://media.mercedes-benz.com/