Brussel,
16
juni
2020
|
15:24
Europe/Brussels

Digitale wereldpremière van de nieuwe Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ modellen

Meet Mercedes DIGITAL #4 – De nieuwe Mercedes-AMG E 63

Samenvatting

In de vierde aflevering van het Meet Mercedes DIGITAL nieuwsformat presenteert Mercedes-AMG op dynamische wijze de nieuwe E 63 4MATIC+ modellen (gecombineerd brandstofverbruik: 11,9-11,6 l/100 km; gecombineerde CO2-emissies: 273-265 g/km)[1] op de testbaan van het Test & Technologie Centrum in Immendingen. De volledig vernieuwde limousine en estate onderscheiden zich door een verder aangescherpte rijervaring, een gerestyld exterieurdesign, een update voor het interieur inclusief het AMG-speficieke MBUX infotainmentsysteem, finetuning van het onderstel en verder geoptimaliseerde aerodynamica. ‘Meet Mercedes DIGITAL #4 – De nieuwe Mercedes-AMG E 63’ wordt op donderdag 18 juni 2020 om 14.00 uur in een mediaspecial uitgezonden op het digitale platform Mercedes me media, via https://media.mercedes-benz.com/meetmercedesdigital. Na afloop is de uitzending tevens als video-on-demand beschikbaar.

[1]De vermelde waarden zijn de gemeten ‘NEDC CO2-waarden volgens Art. 2 No. 1 Implementing Regulation (EU) 2017/1153. Het brandstofverbruik werd berekend aan de hand van deze cijfers.

Drummond Jacoy, Director Vehicle Development van Mercedes-AMG, verschaft tijdens de uitzending meer inzicht in het ontwikkelings- en testproces van het performance- en sportwagenmerk uit Affalterbach. Aansluitend is er op 18 juni 2020 op Mercedes me media een uitgebreide persmap als download beschikbaar, met persinformatie, afbeeldingen en video.

De nieuwe serie ‘Meet Mercedes DIGITAL’ is een innovatief nieuwsformat op Mercedes me media. Het programma – dat vergelijkbaar is met een nieuwsprogramma – presenteert een actueel onderwerp, belicht achtergrondverhalen en laat experts aan het woord. Daarnaast biedt het programma ‘talks’ in de studio en doet het verslag vanuit fabrieken of circuits.