Brussel,
07
augustus
2020
|
15:14
Europe/Brussels

Een feel-good interieur: de nieuwe S-Klasse combineert comfort, ergonomie en esthetiek

Meet the S-Class DIGITAL #3: Luxe en welzijn

Samenvatting

Stuttgart. De derde en laatste aflevering van de special "Meet the S-Class DIGITAL" geeft inzicht in het holistische interieurconcept van de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse, voordat hij in september zijn wereldpremière beleeft. Optimale ergonomie, high-tech materialen en een hoogwaardige afwerking komen samen met een esthetisch design dat tot in het kleinste detail doordacht is. In de nieuwe S-Klasse zet deze "Sensual Purity" nieuwe standaarden op het gebied van geluids- en trillingsisolatie. Door de optelsom van vele maatregelen en kenmerken, wordt reizen in de S-Klasse een luxe en feel-good ervaring voor de passagiers. Hartmut Sinkwitz, Head of Interior Design, Belinda Günther, Senior Manager Color & Trim, en Dirk Fetzer, Head of Product Management S-Class & Maybach, gaan host Yasmine Blair inzicht geven in tal van gecoördineerde details - van de kleuren van het hoogwaardige leer en de stoelverstellingsmogelijkheden tot de geluids- en trillingsisolatie die oneffenheden in de weg tot een minimum wegfiltert. Het nieuwsformat "Meet the S-Class DIGITAL #3: Luxe en welzijn" wordt uitgezonden op woensdag 12 augustus 2020 om 14.00 uur op het digitale platform Mercedes me media via https://media.mercedes-benz.com/s-class en is daarna beschikbaar als video on demand.

In de laatste van drie afleveringen van 'Meet the S-Class DIGITAL', en voordat Mercedes-Benz de nieuwe S-Klasse op 2 september aan de wereld presenteert, zal de fabrikant voor het eerst details tonen van het holistische interieurconcept dat aanzienlijk bijdraagt ​aan de luxe, het comfort en het welzijn van de passagiers. De luxe sedan combineert een revolutionaire nieuwe designtaal met digitale technologieën, optimaal gebruiksgemak en ergonomie. Het gevoel en de beleving van de passagiers stonden centraal tijdens de ontwikkeling. De holistische benadering varieert van de implementatie van talrijke praktische detailoplossingen - zoals verlichte riemgespen of ‘knuffelkussens’ in de hoofdsteunen - tot de ENERGIZING-functies die de mentale en fysieke fitheid van de berijder en de passagiers ondersteunen. Het AIR BALANCE-pakket met zijn drie functies - geur, ionisatie en filtering - draagt ​​ook bij tot het verhogen van het welzijn van de passagiers, ongeacht de kwaliteit van de buitenlucht.

Het nieuwsformat "Meet the S-Class DIGITAL" is een gemodereerde show met studio-interviews en verslagen vanaf verschillende locaties en testtracks. Elk onderwerp wordt aangevuld met diepgaande informatie in de vorm van video’s, graphics, persberichten en afbeeldingen die als download beschikbaar zijn. Er is ook mogelijkheid om met de experts van Mercedes-Benz te chatten.

De eerste aflevering, "Meet the S-Class DIGITAL: My MBUX", is sinds 8 juli 2020 beschikbaar als video-on-demand en presenteert de nieuwe generatie van de Mercedes-Benz User Experience (MBUX).

De tweede aflevering, "Meet the S-Class DIGITAL: Innovation by Intelligence", die sinds 29 juli 2020 is te downloaden, richt zich op veiligheid en rijcomfort.