Brussel,
18
november
2020
|
11:00
Europe/Brussels

“Meet the Maybach S-Class DIGITAL”

Digitale wereldpremière van de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse op 19 november op Mercedes me media

Samenvatting

Kort na de introductie van de nieuwe S-Klasse beleeft ook de Mercedes-Maybach S-Klasse zijn digitale wereldpremière. Het nieuwe topmodel combineert de perfectie en hightech technologie van de luxe toplimousines van Mercedes Benz met de exclusiviteit en bijna 100-jarige traditie van Maybach. De wielbasis, die 18 cm langer is dan die van de lange Mercedes-Benz S-Klasse, komt met name de achterpassagiers ten goede. Dankzij de standaard executivestoelen en het chauffeurspakket is het achtercompartiment enerzijds een comfortabele werkplek en anderzijds een plek om te ontspannen. Exclusieve details zoals de optionele tweekleurige lak met scheidingslijn en grote houten sierdelen aan de achterkant van de voorstoelen en tussen de twee achterpassagiers zijn ook typische Maybach-kenmerken.

‘Meet the Maybach S-Class DIGITAL’ behandelt alle highlights van de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse live op Mercedes me media. Journalisten en multipliers kunnen de wereldpremière zien op donderdag 19 november 2020 om 14.00 uur in een mediaspecial op https://media.mercedes-benz.com/maybach. De special is daarna beschikbaar als video-on-demand.

Ola Källenius, voorzitter van de raad van bestuur van Daimler AG en Mercedes-Benz AG, zal de nieuwe kenmerken van de high-end luxe limousine in detail presenteren. Andere gastsprekers gaan in op de unieke aantrekkingskracht van de Mercedes-Maybach S-Klasse als een luxueuze, verfijnde plek van inspiratie en ontspanning.

De nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse is speciaal ontworpen voor rijden met een chauffeur. Dit komt tot uiting in verschillende nieuwe luxe uitrustingen in het achtercompartiment, zoals een massagefunctie van de kuitsteunen op de executivestoelen en de nek- en schouderverwarming achter.

Mercedes-Benz stelt tijdens en na de wereldpremière via Mercedes me media meer informatie beschikbaar om te downloaden, zoals video's, graphics, persberichten en afbeeldingen. Het PR-team van Mercedes Benz is online beschikbaar om vragen te beantwoorden.