Brussel,
24
april
2017
|
10:30
Europe/Brussels

Mercedes-Benz BeLux : New Mediasite

Mercedes-Benz & smart stellen voor… een gloednieuwe Mediasite

Samenvatting

Brussel – Na jaren van trouwe dienst, was onze mediasite (media.mercedes-benz.be) aan een opfrissing toe. De nieuwe generatie - met dezelfde URL - werd samengesteld met de medewerking van PressPage, een Nederlands bureau gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfs-mediasites. Vanaf 24 april 2017 kan u, zonder enige nieuwe of andere manipulatie, terecht op onze nieuwe mediasite. Veel leesplezier !

De nieuwe mediasite, die vanaf vandaag online is, loopt in grote lijnen gelijk met de internationale Mercedes-Benz mediasite. Opvallend is vooral de modernere en dynamischere look & feel. Maar dat is natuurlijk niet alles…

Om uw professionele behoeften nog beter te dienen, heeft de nieuwe mediasite bijvoorbeeld een technologie achter de schermen die ons onder andere de mogelijkheid biedt om audio- en/of videofragmenten toe te voegen waar en wanneer gewenst.

Ook kunnen sociale media kanalen (zoals daar zijn Twitter, FaceBook, LinkedIn, …) rechtstreeks gevoed worden vanuit de nieuwe mediasite, waardoor u nog sneller op de hoogte kan zijn van de producten en diensten bij Mercedes-Benz Cars en smart, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach, Mercedes me, Mercedes Vans, Daimler Trucks, Daimler AG, Mercedes-Benz BeLux, Mercedes Certtified etc. en dit in de drie landstalen (NL, FR en D).

We hebben de voorbije weken en maanden veel getest en uitgeprobeerd. Hopelijk bevalt het resultaat u ook ? Met gans de perscommunicatie-afdeling hebben we ernaar gestreefd om onze nieuwe mediasite te laten beantwoorden aan de moderne professionele wijzen van communiceren en we gaan er van uit dat onze nieuwe mediasite een toegevoegde waarde betekent in uw dagdagelijkse bezigheden.

We wensen u een leuke ontdekkingstocht door onze nieuwe mediasite. Opmerkingen zijn altijd welkom.

Contactpersoon:

Christophe Vloebergh, Press Relations Manager Mercedes-Benz Cars

Tel.: 0032 (0)2 724 14 74, christophe.vloebergh@daimler.com

Meer informatie over Mercedes-Benz vindt u op de websites

www.media.daimler.com en www.media.mercedes-benz.be