09
juni
2011
|
02:00
Europe/Brussels

Mercedes-Benz GL Grand Edition

De luxueuze 4X4 van Mercedes-Benz is vanaf deze zomer met alle motoren verkrijgbaar als de beperkte reeks ‘Grand Edition’. Langs buiten combineert hij op fantastische wijze een metaalkleur met warmtewerende ruiten in gelaagd glas, een donker getinte achterruit en donker getinte achterste zijruiten, een hertekende voorbumper met geïntegreerde led-dagrijlichten, een radiatorrooster met drie glanzend zwarte lamellen, verdonkerde koplampen, een ‘Grand Edition’-label, lichtmetalen 20”-velgen in de metaalkleur Himalayagrijs en specifieke uitlaatpijpen.

Binnenin onderscheidt hij zich door de hemelbekleding in zwarte designo-stof, sierstrips in mat zwart essenhout, drempelplaatjes in roestvrij staal vooraan, een dashboard met dubbele stiknaden in de kleur Saharabeige of kastanjebruin, een stuur in hout en leder, sportpedalen in roestvrij staal, lederen zetels in de combinatie zwart/porselein of zwart/kastanje, verwarmbare zetels en comforthoofdsteunen.

De prijs van het pack varieert van 2.299 euro incl. btw voor de GL 500 4MATIC tot 3.872 euro incl. btw voor de GL 450 4MATIC en 4.356 euro incl. btw voor de GL 350 CDI 4MATIC en de GL 350 BlueTEC 4MATIC.