Brussel,
04
juni
2019
|
15:36
Europe/Brussels

Mercedes-Benz Vans en Athlon leveren 86 nieuwe Sprinters voor GAMMA

Mercedes-Benz Vans, leasemaatschappij Athlon en doe-het-zelf bouwmarkt GAMMA hebben besloten om hun samenwerking in België uit te breiden. Binnenkort zullen maar liefst 86 nieuwe Mercedes-Benz Sprinters deel uitmaken van het GAMMA-wagenpark. Deze zijn bedoeld voor klanten met een GAMMAplus-kaart die gratis gebruik kunnen maken van een bestelwagen om hun aangekochte items te vervoeren. Een extra service die de doe-het-zelf bouwmarkt kan aanbieden dankzij het zonder-zorg-leasepakket van Athlon en Mercedes-Benz Vans.

Op maat van de doe-het-zelver.

De nieuwe Sprinters voor GAMMA komen in een basisuitvoering met een lage laaddrempel, een volledige betimmering van de laadcabine en een krachtige voorwielaandrijving. Dit maakt het inladen, vastmaken en transporteren van grote en zware items nóg eenvoudiger. Daarnaast beschikken de Sprinters over een slim MBUX-multimediasysteem. Via het 7 inch touchscreen kunnen GAMMA-klanten verschillende infotainment-, navigatie- en communicatiefuncties bedienen. Onder andere navigeren met Live Traffic Information en handsfree bellen via Android Auto, Apple CarPlay of Mirrorlink behoren tot de mogelijkheden.

Mercedes-Benz Vans en GAMMA, een perfect fit.

GAMMA kiest niet zomaar voor de Mercedes-Benz Sprinter. Al 20 jaar staat dit model garant voor een optimale wegligging, maximaal rijcomfort en een enorm laadvermogen. Dus zeker ook toegankelijk en makkelijk bestuurbaar voor elke doe-het-zelver die niet elke dag met een bestelwagen rondrijdt. Bovendien focust Mercedes-Benz Vans op dezelfde belangrijke kenmerken als GAMMA voor al zijn producten en diensten: innovatie en kwaliteit. Deze samenwerking is dus op alle vlakken een goede match.

Het zonder-zorg-pakket van Athlon.

De gepersonaliseerde aanpak van Athlon als single point of contact voor de levering en het beheer van de 86 nieuwe Sprinters maakt het plaatje compleet. De leasingmaatschappij ontwikkelde vier jaar geleden al een zonder-zorg-pakket voor GAMMA. Dit is een full-option leasing pakket met nog heel wat extra diensten op maat van de doe-het-zelf bouwmarkt:

  • GAMMA kiest de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz garage

  • Haal- en brengservice naar de garage en jaarlijkse keuring

  • Vervangvoertuig voor de deur geleverd

  • Athlon experten volgen onderhoud & herstellingen op

  • Tweejaarlijkse mini check-up met o.a. controle van bandenspanning, carrosserie, olie, ruitenwisser- en koelvloeistof, inclusief reiniging en een korte testrit

Dit gepersonaliseerde leasingpakket van Athlon verlicht de workload van zowel de fleetmanager als de winkelmedewerkers bij GAMMA. Deze samenwerking is dus ongetwijfeld een win-win voor alle partijen.

 

Over Athlon

Athlon is een van de toonaangevende dienstverleners op het vlak van voertuigleasing en wagenparkbeheer in Europa. In België zet het bedrijf zo’n 52.500 wagens op de baan, in Luxemburg 2.300. Daarmee is het een van de grootste spelers op de Belgische en Luxemburgse leasingmarkt. Al meer dan honderd jaar ontwikkelt Athlon vernieuwende, duurzame en kostenefficiënte mobiliteitsoplossingen. Dankzij Athlon kunnen mensen zich probleemloos verplaatsen doordat ze kunnen rekenen op geïntegreerde en duurzame wagenpark- en mobiliteitsoplossingen. Athlon verlegt voortdurend grenzen en maakt zo de weg vrij voor de klanten, die graag onderweg zijn.

Meer informatie op www.athlon.com.

Over Mercedes-Benz

Mercedes-Benz, onderdeel van Daimler, is al meer dan 130 jaar een pionier in autotechnieken alsook een van de grootste producenten van premium wagens en ’s werelds grootste fabrikant van commerciële voertuigen. Het merk met de iconische driepuntige ster creëert voor elke klant een complete belevingswereld door ook extra financierings-, leasing-, fleet-, verzekerings- en innovatieve mobiliteitsdiensten aan te bieden – steeds rekening houdend met belangrijke waarden als traditie, veiligheid en kwaliteit maar tegelijkertijd met het oog op de mobiliteit van de toekomst.

Meer info op www.mercedes-benz.be

Over GAMMA

In 1971 zette GAMMA zichzelf in de markt als de eerste doe-het-zelfzaak voor consumenten. Bijna 50 jaar later behoort de winkelketen nog steeds tot de top 3 handelaars voor doe-het-zelvers. Met meer dan 86 winkels, een 1.000-tal medewerkers en jaarlijks 160.000 klanten biedt GAMMA diensten en producten aan om mensen met trots en genoegen hun woonomgeving zelf te verbeteren en onderhouden. In samenwerking met eigen franchisenemers, leveranciers en businesspartners werkt de doe-het-zelfzaak aan een netwerk van rendabele winkels waar het een uitgebreid assortiment van totaaloplossingen aanbiedt tegen een voordelige prijs.

Meer info op www.gamma.be