Brussel,
30
mei
2017
|
12:25
Europe/Brussels

Mercedes-Benz verkozen tot “Most Loved Van” 2017 - 2018

“Most Loved Van Editions”: Citan, Vito & Sprinter met extra veel liefde voor een kleine prijs

Samenvatting

Op het Autosalon van Brussel 2017 werd Mercedes-Benz door zelfstandigen en ondernemers uitgeroepen tot de ‘Most Loved Van’ van België. Een titel, die het merk met de ster twee jaar lang mag voeren en dat doet ze met trots. Op 8 mei worden de Most Loved Van Editions gelanceerd: een gelimiteerd aantal Citans, Vito’s en Sprinters met extra uitrustingen aan een interessante prijs. De Most Loved Van Editions zijn tot 250 voertuigen gelimiteerd.

Ter gelegenheid van het 95ste Autosalon van Brussel, in januari van dit jaar, organiseerden Febiac en TransportMedia ‘Most Loved Van’ - de verkiezing van het populairste bestelwagenmerk. Een hele winter lang konden zelfstandigen en ondernemers online stemmen op het merk van hun voorkeur. Mercedes-Benz Vans won deze eerste editie en ging aan de haal met de titel ‘Most Loved Van 2017- 2018’. Een hele eer en vooral een mooie bekroning van een succesvol autosalon. Het merk met de ster vond de tijd rijp om iets terug te doen voor haar bestelwagenfans en lanceert daarom de Most Loved Editions. Citan, Vito en Sprinter met extra veel liefde voor een kleine prijs.

Uitrusting

De specifieke en gelimiteerde versies van de gesloten bestelwagens van het merk met de ster werden met veel liefde samen gesteld.De Most Loved Citan is beschikbaar met een 109 (66 kW) en 111 CDI(81 kW) en is onder meer uitgerust met een stuurwiel in leder, een radiatorrooster in chroom en een chromen interieurpakket. Lichtmetalen 16’’ velgen, een houten laadvloer en een in de hoogte regelbare bestuurderszetel zijn andere specifieke elementen. De Most Loved Citan wordt aangeboden voor een dagprijs van € 8.

De Most Loved Vito is verkrijgbaar met een 116 (120 kW – 163 pk) en een 119 CDI (140kW – 190 pk), daar waar de Most Loved Sprinter is uitgerust met ofwel een 316 CDI (120 kW – 163 pk) ofwel een 319 CDI (140 kW – 190 pk). Daarnaast beschikken beide special editions, onder meer, over een achteruitrijcamera, een scheidingswand zonder venster, een 7G-Tronic automaat, halogeen mistlichten, 17’’ inch velgen, een houten laadvloer, een comfortzetel voor de bestuurder en een interieur in zwart kunstleder. De Most Loved Vito is beschikbaar aan een dagprijs van 14€ daar waar dat voor de Most Loved Sprinter € 15 is.

Most Loved Van Community

De Most Loved Vans worden op 8 mei aan het publiek voorgesteld. Een radiospot met de stemmen van Ella Leyers en Ivan Pecknik begeleidt de lancering net als een grootscheepse affichagecampagne over het hele land. De facebook fans van Mercedes-Benz Vans worden eveneens opgeroepen om zich aan te sluiten bij de Most Loved Van Community. Een Most Loved Van sticker op je voertuig, een foto nemen en opladen op https://www.facebook.com/MercedesBenzVansBelgium.