Brussel,
01
december
2021
|
08:43
Europe/Brussels

Nieuwe mediasite voor Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Samenvatting

Op 30 november werd Daimler AG opgesplitst in twee sterke en onafhankelijke ondernemingen; Daimler AG en Daimler Truck Holding AG. Deze beslissende herschikking in twee entiteiten heeft tot doel toegevoegde waarde voor alle stakeholders te creëren. Door het volledige potentieel van beide bedrijven te ontsluiten, ontstaan twee onbetwiste innovatieleiders die het tempo zullen bepalen in de transformatie van hun industrieën.

 

Met de creatie van deze twee entiteiten varen voortaan ook Mercedes-Benz Belgium Luxembourg en Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg hun eigen koers.
Dit betekent onder meer dat de persinformatie voor Mercedes-Benz Cars & Vans terug te vinden blijft op de huidige, vertrouwde mediasite
Site Media Mercedes-Benz Belgium Luxembourg, daar waar de persinformatie voor Mercedes-Benz Trucks voortaan gebundeld wordt op https://media.be.daimlertruck.com/ . Voor meer informatie over Mercedes-Benz Trucks BeLux en de nieuwe mediasite is PR Manager Veerle Capiaux het centrale aanspreekpunt.