Brussels,
23
mei
2023
|
10:29
Europe/Brussels

Nog meer MANUFAKTUR uitrustingen voor de Mercedes-AMG SL

Samenvatting

·      Speciale uni-, metallic- en magno-lakken

·      Handgemaakte materialen

·      MANUFAKTUR interieurpakket met exclusieve kleuren

Met behulp van het nieuwe MANUFAKTUR-pakket kunnen geïnteresseerde klanten hun Mercedes-AMG SL nog meer individualiseren. Er is voortaan keuze uit acht MANUFAKTUR lakken: de twee unilakken MANUFAKTUR vintageblauw en MANUFAKTUR siliciumgrijs, de twee metallic-lakken MANUFAKTUR Côte d'Azur lichtblauw metallic en MANUFAKTUR rubelietrood metallic, en de vier matte lakken MANUFAKTUR nachtzwart magno, MANUFAKTUR hightechzilver magno1 , MANUFAKTUR grafietgrijs magno1 en – exclusief voor de SL MANUFAKTUR – Ireland middelgroen magno1. Een andere bijzonderheid voor de Mercedes-AMG SL is de optionele stoffen kap in MANUFAKTUR middernachtblauw.

Het MANUFAKTUR interieurpakket is leverbaar in zeven MANUFAKTUR kleurvarianten: MANUFAKTUR classicrood/zwart, MANUFAKTUR mysticrood/zwart, MANUFAKTUR roségrijs/zwart, MANUFAKTUR savannebeige/zwart, MANUFAKTUR tabaksbruin/zwart, MANUFAKTUR yachtblauw/zwart en MANUFAKTUR schaduwgroen/zwart.

Het interieurpakket omvat stoelen in MANUFAKTUR nappaleder Exclusief met ruitpatroon. De hoofdsteunen zijn voorzien van een AMG-embleem in reliëf. Het nappaleder in MANUFAKTUR kleur wordt ook gebruikt voor de armleuningen en het middendeel van de portieren, de middenconsole inclusief middenarmsteun en de onderkant van het dashboard. Een andere highlight van het interieurpakket is het met de hand beklede AMG Performance MANUFAKTUR stuurwiel in nappaleder waarvan de kleur is afgestemd op de gekozen bekledingskleur. De hoogpolige zwarte vloermatten zijn met een gestikt AMG-logo en een rand in nappaleder  bijzonder hoogwaardig uitgevoerd  in de MANUFAKTUR interieurkleur.

De verlichte instaplijsten zijn voorzien van het opschrift ‘AMG’ en een exclusief MANUFAKTUR patroon. De middenconsole is verfraaid met het opschrift ‘MANUFAKTUR’ in glanzende chroomlook. Het cursieve schrift onderstreept de claim van het label op het hoge niveau van kwaliteit en vakmanschap.

MANUFAKTUR is het individualiseringsaanbod van exclusieve lakken en hoogwaardige interieuruitrustingen. De speciaal geselecteerde materialen en het vakmanschap perfectioneren het design en zorgen voor bijzondere zintuiglijke ervaringen. Klanten krijgen een voertuig van bijzondere waarde - vervaardigd volgens hun persoonlijke ideeën en wensen.

1 Te bestellen vanaf vierde kwartaal 2023.

Contact info:

Bastien Van den Moortel, +32 (0)479 51 52 16,  Bastien.van_den_moortel@mercedes-benz.com

Press info BeLux:

https://media.mercedes-benz.be

Brochures & prijslijsten:

https://www.mercedes-benz.be/nl_BE/passengercars/buy/pricelist-brochures.html

Mercedes-Benz Group Media (Global)

https://group-media.mercedes-benz.com

Mercedes MeMedia

https://media.mercedes-benz.com/

Mercedes-Benz AG in één oogopslag

Mercedes-Benz AG is verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten van Mercedes-Benz Cars en Mercedes-Benz Vans met circa 170.000 medewerkers wereldwijd. Ola Källenius is voorzitter van de raad van bestuur van Mercedes-Benz AG. De onderneming richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van personenwagens en bestelwagens, alsmede voertuiggerelateerde services. Bovendien streeft de onderneming naar een leidende rol in elektromobiliteit en voertuigsoftware. Het productportfolio omvat het merk Mercedes-Benz met de submerken Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach, Mercedes-EQ, G-Klasse en producten van het merk smart. Het merk Mercedes me biedt toegang tot de digitale services van Mercedes-Benz. Mercedes-Benz AG is een van de grootste fabrikanten van luxe personenwagens. In 2022 werden circa 2 miljoen personenwagens en 415.300 bestelwagens verkocht. In deze twee divisies breidt Mercedes-Benz AG zijn wereldwijde productienetwerk met zo’n 35 fabrieken op vier continenten continu verder uit en richt zich daarbij op de eisen die aan elektromobiliteit worden gesteld. Tegelijkertijd bouwt de onderneming zijn wereldwijde netwerk voor accuproductie op drie continenten verder uit. Duurzaamheid is de leidraad van de Mercedes-Benz strategie en betekent voor de onderneming het creëren van duurzame waarde voor alle belanghebbenden: klanten, medewerkers, investeerders, zakelijke partners en de samenleving als geheel. De basis hiervoor is de duurzaamheidsstrategie van Mercedes-Benz Group. In deze strategie neemt de onderneming de verantwoordelijkheid op zich voor de economische, ecologische en sociale gevolgen van zijn bedrijfsactiviteiten en kijkt daarbij naar de gehele waardeketen. Als internationale onderneming behoren gelijke kansen, diversiteit, openheid en respect tot de fundamentele overtuigingen van Mercedes Benz. Dat laten we zien in onze manier van denken, handelen en communiceren. In principe gelden alle gekozen termen uiteraard voor alle geslachten en identiteiten.