31
oktober
2017
|
12:56
Europe/Brussels

Personeelswijzigingen Mercedes-Benz

Helen Van Nuffelen volgt Erik Van den Heuvel op als verantwoordelijke Press & Corporate Communication Mercedes-Benz Cars

Op 31 oktober sluit Erik Van den Heuvel zijn 40-jarige professionele carrière in de automobielindustrie af om van een verdiend pensioen te gaan genieten. De laatste 23 jaar was hij het uithangbord van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg en leidde hij als ‘Head of Press & Corporate Communication’ de onderneming door diverse communicatie-uitdagingen; lancering van nieuwe modellen en merken, crisiscommunicatie en tal van interne projecten.

Op 1 november geeft hij de fakkel door aan Helen Van Nuffelen, tot op heden Manager Corporate Communication & Press Relations Mercedes-Benz Vans en Trucks voor België en Luxemburg. Vanaf 1 januari 2018 worden haar nieuwe bevoegdheden ‘Press & Corporate Communications Mercedes-Benz Cars’ uitgebreid tot de Benelux.

Helen is Master in de Communicatiewetenschappen en houder van een diploma Advanced Automotive Management. Zij startte haar carrière bij Mercedes-Benz BeLux in 1998 en kan bogen op een uitgebreide ervaring in de Press en Corporate Communication afdeling waar ze diverse verantwoordelijkheden waarnam.

Eberhard Kern, CEO van Mercedes-Benz Cars in België/Luxemburg en in Nederland.

“Ik dank Erik voor zijn jarenlange trouw aan het merk met de ster en aan smart waar hij een speciale liefde voor ontwikkelde. Erik was een toonbeeld van integriteit met een tomeloze inzet voor zijn collega’s en voor de journalisten. Ik wens hem een welverdiende rust toe. Tegelijkertijd ben ik blij dat we met een Helen een professional uit de eigen rangen in deze functie mogen verwelkomen. Met haar inzet en enthousiasme heb ik er alle vertrouwen in dat de pers en corporate communicatie-activiteiten in goede handen zijn.”