Brussel,
08
maart
2021
|
19:00
Europe/Brussels

SAGA-Piret SA tweede jaar op rij ‘Best Mercedes-Benz Dealer’ in België en Luxemburg

Samenvatting

Brussel. Naar jaarlijkse gewoonte reikt Mercedes-Benz Belgium Luxembourg twee awards uit: ‘Best Dealer of the Year’ en ‘Best Customer Loyalty’. Voor de tweede maal op rij werd de dealergroep SAGA-Piret tot ‘Best Dealer of the Year’ uitgeroepen. Het werd een dubbele overwinning want ook in de categorie ‘Best Customer Loyalty’ eindigde SAGA-Piret in 2020 op het hoogste trapje, gevolgd door Garage Rogiers uit Dendermonde en het Luxemburgse MERBAG.

Met de ‘Best Dealer Award’ zet Mercedes-Benz Belgium Luxembourg die partner in de bloemen die de hoogste score laat noteren op de zogeheten Dealer Score Card. Hierbij worden alle activiteiten van het dealerbedrijf geanalyseerd en geëvalueerd; van verkoop en customer services tot klantentevredenheid waarbij zowel kwantitatieve als kwalitatieve parameters in rekening worden gebracht. De uitmuntende prestatie van SAGA-Piret werd bovendien bevestigd door de onderscheiding ‘Best Customer Loyalty 2020'-award.

“Wij zijn bijzonder trots op de award van beste dealer 2020”, vertelt Olivier Piret, Directeur-Generaal van SAGA-Piret SA. “We zijn bijzonder trost met deze titel van beste concessiehouder 2020. De hoogste onderscheiding voor de tweede keer winnen, betekent dat we onze sterke positie behouden en vooral dat we blijven inzetten op de verdere professionalisering van ons dealerbedrijf waarbij onze klanten steeds centraal staan. Dat we daarin slagen wordt trouwens bevestigd met de ‘Best Customer Loyalty 2020’-award. Met onze recente investering in de nagelnieuwe concessie in Nijvel schakelen we nog een versnelling hoger. Het gaat immers om meer dan een mooi gebouw of nog de meest moderne apparatuur in onze werkplaatsen. Onze processen vertrekken meer dan ooit vanuit de klant, die zo efficiënt en gericht mogelijk moet worden verder geholpen; of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe wagen of om een herstelling of onderhoud. We zetten daar met onze hele organisatie op in en het is dan mooi als die inspanningen van al onze medewerkers over onze vijf sites heen door onze klanten en door de Mercedes-Benz invoerder worden beloond. Ik houd er dan ook aan om alle medewerkers te danken en uiteraard ook onze klanten voor dit dubbel succes.”

“De prestatie van SAGA-Piret SA is een mooie bevestiging van hun prestatie in 2019”, zegt Dieter De Bel, Manager Dealer Development MB Cars. “De groep SAGA-Piret is in 2019 in ons land ontstaan na het samengaan van het familiebedrijf Piret met de sterke internationale groep SAGA. Daarbij werd er meteen gekozen voor het behoud van de sterke lokale verankering en dat ligt zonder enige twijfel mee aan de basis van het succes van SAGA-Piret. Wat het helemaal uniek maakt, is dat de prestaties niet alleen ons opvallen, maar dat ze ook door onze klanten worden ondersteund.”

Contact:

Bastien Van den Moortel, +32 2 724 14 74, bastien.van_den_moortel@daimler.com

Further information about Mercedes-Benz is available at www.mercedes-benz.com. Press information and digital services for journalists and multipliers can be found on our Mercedes me media online platform at media.mercedes-benz.com as well as on our Daimler global media site at media.daimler.com. Learn more about current topics and events related to Mercedes-Benz Cars & Vans on our @MB_Press Twitter channel at www.twitter.com/MB_Press.