28
augustus
2014
|
02:00
Europe/Brussels

smart FOR Brussels

Van 5 tot en met 7 september aanstaande presenteert smart op het Flageyplein in Brussel tal van muziekacts, workshops, voorstellingen en een publiekspremière: bezoekers kunnen voor het eerst van dichtbij kennismaken met de nieuwe smart fortwo en smart forfour. 'smart FOR Brussels’  is het thema van het evenement, dat de levensvreugde van de stad in de verf zet.

Brussel – Stedelijke ‘joie de vivre’ staat centraal in Brussel: van 5 tot en met 7 september houdt de smart roadshow halt op het Flageyplein in Brussel om er het stadsleven te vieren met een meeslepend en gevarieerd programma van concerten, workshops en voorstellingen. De onbetwiste sterren van de show zijn de nieuwe smart fortwo en de nieuwe smart forfour, die voor het eerst aan het grote publiek worden voorgesteld.

De slagzin 'smart FOR Brussels’ verwijst naar een attitude die smart 'FOR' doopte en die mensen aanzet om vóór iets te zijn, eerder dan ertegen: voor meer levenskwaliteit in de stad, voor meer ruimte, voor meer mobiliteit en voor meer ‘joie de vivre’,…

De nieuwe smart-modellen

De revolutie gaat de volgende ronde in: de smart fortwo werd op bijna alle vlakken verbeterd en toont zich merkbaar comfortabeler. Het toonaangevende smart-concept met motor achterin wordt voor het eerst ook gebruikt in de smart forfour met vier zitplaatsen. De ongeëvenaarde wendbaarheid en talloze innovatieve details garanderen nog meer rijplezier in de stad.

Halfweg juli vierden de nieuwe smart-modellen hun wereldwijde persvoorstelling in Berlijn. In Brussel worden ze nu ook voor het eerst aan het publiek getoond. De smart roadshow biedt bezoekers op het Flageyplein de mogelijkheid om ze van dichtbij te ontdekken, twee en een half maand voor hun lancering in de showrooms in november. Geïnteresseerden kunnen er ook informatie inwinnen over de nieuwe modellen.


smart roadshow

Het evenement op het Flageyplein is het zesde in een Europese smart roadshow waarbij smart de inwoners van vijftien Europese steden uitnodigt om samen de ‘joie de vivre’ in hun stad te vieren. Tussen juli en november 2014 houdt de smart roadshow halt in Hamburg, Berlijn, Keulen, Frankfurt, Wenen, Brussel, München, Zürich, Amsterdam, Milaan, Rome, Parijs, Barcelona, Madrid en Lissabon.

Hoofdacts ‘smart FOR Brussels’
Wat mag u nog verwachten op smart for Brussels:


Vrijdag 5 september 2014
FOR ARTLive street Art Demonstrations
12:00: Monk/Mr X/Mr. Light – Street Art Live Painting
14:00: DJ DARKO – DJ Set14:00: Klebebande – Tape Art
17:30: Sebastian Zoppi – Percussions
18:00: After Work Lounge with DJ LORENZO OTTATI
20:00: Sebastian Zoppi – Percussions
20:30: smart Silent Disco
22:00: Einde van het programma

Zaterdag 6 september 2014
FOR MUSIC10 years Anarchic

12:00: Lumoon amp; Rob!n DJ-set
14:00: ATAR! DJ-Set
16:00: LORENZO OTTATI DJ-set
18:00: MATIAS AGUAYO DJ-set
20:00 FELIX DA HOUSECAT DJ-set
22:00: Einde van het programma

Zondag 7 september 2014
FOR KIDSLive Animations for kids

12:00: Live animations – smart FOR memory, smart FOR wins, smart table soccer and many more
14:00: Soap bubble Party
17:00: Balloon Release
19:00: Einde van het programma

Dit event staat voor iedereen open en is gratis.
Adres: Flageyplein, Place Saint-Croix, 1050 Elsene.

Meer informatie over de roadshow, inclusief tourneeplan:http://www.smart.com/FOR


Meer informatie over smart is beschikbaar op het internet: www.media.mercedes-benz.be  en www.smart.com