21
september
2004
|
02:00
Europe/Brussels

smart forfour edition sportstyle: Des performances accrues et un équipement enrichi pour encore plus de plaisir de conduire

Nog voor de marktlancering van de smart forfour BRABUS in de lente van 2005, toont smart op het autosalon van Parijs de forfour edition sportstyle (23 september tot 03 oktober 2004). Van die beperkte reeks zullen er wereldwijd precies 500 exemplaren geproduceerd worden. De sportieve vierzitter is sinds september beschikbaar in de smart centers voor 20.760 euro (BTW incl.).

Zorgvuldig gekozen BRABUS-kenmerken geven de smart forfour edition sportstyle een bijzonder aantrekkelijk en sportief uiterlijk. Die speciale uitvoering oogt echter niet alleen sportief, hij is dat ook. Met een 1,5-litermotor, een vermogen van 90 kW (122 pk), een sportophanging en BRABUS-wielen (7J x 17 met 205/40 R17 banden voor en 8J x 17 met 225/35 R17 banden achter) garandeert dit model de bestuurder heel wat rijplezier.

De tridion veiligheidskooi en bodypanels zijn verkrijgbaar in alle kleuren die voor de andere smart forfour beschikbaar zijn. Het glazen panoramadak en de airconditioning verhogen het interieurcomfort nog. Andere specifieke kenmerken van dit speciaal model zijn de voorspoiler, de sportuitlaat en de lederen bekleding van het stuurwiel met drie spaken, de knop van de versnellingspook en de hendel van de handrem. Daarnaast zijn er nog een hele reeks van opties waarmee de klant zijn smart forfour edition sportstyle nog kan opwaarderen.