14
januari
2015
|
01:00
Europe/Brussels

smart fortwo edition flashlight

Een kleurrijke speciale editie van de smart cabrio luidt de lente in: de exclusieve smart fortwo edition flashlight is vanaf januari 2015 te bestellen. De beperkte reeks zal in Europa worden aangeboden als cabriolet met benzinemotor of electric drive-aandrijving. De eerste exemplaren worden in april 2015 geleverd.

De koetswerkpanelen van de edition flashlight zijn uitgevoerd in de kleur 'matt crystal white', die exclusief is voorbehouden aan dit model, of de kleur 'deep black'. De tridion-veiligheidskooi is steeds uitgevoerd in lava orange, net als de buitenspiegelbehuizingen. Andere opvallende trekken van dit model zijn het zwarte radiatorrooster, de zwarte lichtmetalen velgen met drie spaken en naafdoppen in lava orange die een opvallend contrast verzekeren, de H7-projectiekoplampen met een titaniumkleurige achtergrond en het specifieke logo in de driehoek van de spiegel[1].

De hoogwaardige en sportieve uitstraling komt ook terug in het interieur. Alle edition flashlight-modellen hebben zetels in zwart imitatieleder met inzetstukken in zwarte stof op de rugleuningen, oranje stiknaden en een contrasterende oranje bies die ook op de kniesteun terugkomt. Het driespakige lederen sportstuur is net als het dashboard getooid met oranje stiknaden. Om het geheel compleet te maken, is het interieur tevens voorzien van exclusieve 'edition flashlight'-tapijten. Het audiosysteem 'basic' wordt standaard gemonteerd. Dat omvat een RDS-radio, usb- en aux-aansluitingen voor mp3- of cd-spelers, twee geïntegreerde luidsprekers en een bijkomende schuif onder het bedieningsgeheel.

Aangezien de speciale reeks is afgeleid van het uitrustingsniveau 'passion' wordt ook het automatische softouch-schakelprogramma standaard voorzien. De exclusieve uitrusting van dit speciale model biedt klanten een voordeel tot 44 procent.

De smart fortwo edition flashlight zal voor het eerst te zien zijn op het autosalon van Detroit en wordt vanaf dan ook wereldwijd verkrijgbaar. De configuratie en uitrusting kan van land tot land verschillen.

Meer informatie over smart is beschikbaar op het internet: www.media.daimler.com en www.smart.com