25
augustus
2016
|
02:00
Europe/Brussels

smart times 2016 à Hambourg

Brussel. Van 26 tot 28 augustus 2016 komt de internationale smart fan community naar Hamburg Großmarkt voor de 16e editie van de smart times. De hanzenstad verwacht duizenden smart fans uit 34 landen, sommigen met sterk gepersonaliseerde of opvallend aangepaste smart modellen. Op het programma staan onder andere ritten naar de Noordzee en door Hamburg by night, life muziek op het smart podium, een smart vlooienmarkt en een street food festival. Het toppunt van het event is de legendarische smart car parade, die elk jaar weer veel belangstellenden trekt. Dit jaar wordt de nieuwe smart BRABUS ongetwijfeld de blikvanger op wat de grootste bijeenkomst van smart fans en hun clubs is. Daarnaast wordt ook de innovatieve dienstverlening ‘smart ready to drop’ voor het eerst aan de smart fan community voorgesteld: in samenwerking met DHL Paket streeft smart ernaar om in de toekomst het online shoppen sterk te vereenvoudigen door het mogelijk te maken om pakjes in de koffer van een smart te leveren. Eigenaars van een smart die aan de beta-testfase willen deelnemen, kunnen tijdens de smart times alle nodige informatie krijgen.

“We nodigen de smart-familie van harte uit op de grootste bijeenkomst – dit jaar in Hamburg,” zegt Dr. Annette Winkler, de directeur van smart. “Met meer dan 2.500 deelnemers kijken we ernaar uit om in de prettige atmosfeer van deze stad dat te ervaren waar de smart fans van houden: de vreugde van het stadsleven.”

In Hamburg bieden de organisatoren de deelnemers een gevarieerd en kleurrijk programma aan: trendy muziek, uitstapjes langs de Elbe en naar de Noordzee, en boeiende gesprekken met ontwerpers, tuners en experts. Op de smart vlooienmarkt vinden bezoekers reserveonderdelen voor de verschillende modelseries van smart, tot en met collectors’ items en moeilijk te vinden stukken. Het street food festival met culinaire delicatessen uit de hele wereld, de activiteiten zoals de testritten met de nieuwste smart modellen en uiteraard de smart parade met meer dan 1.500 voertuigen maken deze 16e editie van de smart times tot een onvergetelijke ervaring.

Het event wordt afgesloten met de jaarlijkse smart times wedstrijd waarin de publiekslievelingen uit de voertuigen van de fans verkozen worden. Het is ook dan dat de aanwezigen telkens weer met spanning naar de aankondiging van de smart times in 2017 uitkijken.

Op de website www.smarttimes16.com vindt u alle informatie en het programma van het event – daar vindt u ook de accreditatie voor een gratis toegang.

Meer informatie over smart is online beschikbaar: www.media.daimler.com en www.smart.com