Brussel,
06
juli
2017
|
00:00
Europe/Brussels

Summer Store van Mercedes-Benz en smart in Knokke

Mercedes-Benz en smart openen een Summer Store op het Albertplein in Knokke

Samenvatting

Brussel – Op 8 juli openen Mercedes-Benz en smart een Summer Store op het Albertplein in Knokke Deze wordt het toneel voor diverse evenementen waar bezoekers het universum van Mercedes-Benz en smart in een heel nieuw licht kunnen ontdekken.

Van 8 juli tot 31 augustus 2017, hebben Mercedes-Benz en smart de eer om hun klanten te ontvangen in de Summer Store in het hartje van Knokke (Zeedijk-Het Zoute 748 – hoek van het Albertplein met de dijk), en dat van maandag tot zondag van 11 tot 18.30 uur in de week en tot 19.00 uur in het weekend. Bij bepaalde bijzondere gelegenheden zal de Summer Store zijn deuren ook later op de avond openen.

Mercedes-Benz

In een onmiskenbare Mercedes-sfeer ontvangt de Summer Store diverse evenementen georganiseerd voor alle bezoekers die het merk op een ontspannen manier willen (her)ontdekken.

Het grote publiek kan er vanaf 8 juli zes modellen van Mercedes-Benz, Mercedes-AMG en smart ontdekken in aanwezigheid van informanten die de bezoekers begeleiden. Ook is er een ‘photo booth’ om zoveel mogelijk ‘selfies’ te genereren en een ‘Mercedes-Benz Lifestyle Collection shop’ met de nieuwste merkaccessoires.

smart

smart popt up waar je het niet verwacht. Deze zomer krijgt smart eveneens een plaatsje in de summer store. Model van dienst is de gloednieuwe smart fortwo coupé electric drive. Hij koppelt de wendbaarheid van een smart aan een aandrijving zonder lokale emissies: de ideale combinantie voor stadsmobiliteit. Het elektrische rijplezier van smart, dat tot nog toe was voorbehouden aan de smart fortwo coupé en de smart fortwo cabrio, is bij deze vierde generatie ook verkrijgbaar in de smart forfour met vier plaatsen. Zo wordt smart de eerste internationale autoconstructeur die heel zijn gamma aanbiedt met zowel verbrandingsmotoren als zuiver elektrische modellen met batterijaandrijving.

Mercedes-Benz, AMG en smart kijken alvast uit naar de opening van de Summer Store en hopen u te mogen verwelkomen tijdens een van de bijzondere evenementen.