07
april
2021
|
18:05
Europe/Brussels

Wereldpremière EQS op Mercedes me media - digitale onthulling van progressieve elektrische berline

Samenvatting

Mercedes-EQ onthult de volledig elektrische luxe berline EQS op donderdag 15 april 2021 om 18.00 uur tijdens een digitale wereldpremière op het online platform Mercedes me media. Leden van de raad van bestuur – waaronder Ola Källenius, Britta Seeger, Markus Schäfer, Sajjad Khan en Chief Design Officer Gorden Wagener – presenteren daar kort de technische highlights waarmee de EQS progressieve luxe voor alle zintuigen tastbaar maakt en die de start van een nieuw tijdperk voor de onderneming markeert. De wereldpremière van de EQS is live te volgen via https://media.mercedes-benz.com/EQS en is daarna beschikbaar als video-on-demand.

De digitale wereldpremière is via diverse kanalen gelijktijdig door consumenten en multipliers te volgen. Aanvullend biedt Mercedes-EQ op Mercedes me media uitgebreide (pers)informatie en services voor mediavertegenwoordigers. Uitgebreid persmateriaal – waaronder video’s, graphics, persberichten en foto’s – is daar eveneens beschikbaar. Bovendien biedt de digitale wereldpremière de mogelijkheid om virtueel van gedachten te wisselen met de experts van Mercedes-Benz. De media special staat nu al online en geeft onder meer inzicht in de technische ontwikkeling en de laatste tests voorafgaand aan de wereldpremière van de EQS.

De EQS is het eerste model dat is gebaseerd op het nieuwe platform voor elektrische modellen uit het luxe- en topsegment. De EQS biedt de bestuurder en passagiers een unieke mix van technologie, design, functionaliteit en connectiviteit. Tegelijkertijd maakt de EQS het dagelijks leven op veel gebieden eenvoudiger met behulp van kunstmatige intelligentie (AI). De EQS wordt eind deze zomer geïntroduceerd en creëert nieuwe maatstaven binnen het Mercedes-EQ modellenoffensief.