Brussel,
02
maart
2020
|
10:43
Europe/Brussels

Wereldpremière vernieuwde E-Klasse en andere highlights live op Mercedes me media

Quote module 1

Vanwege het annuleren van de Autosalon Genève 2020 zal Mercedes-Benz de highlights en talrijke premières van dit voorjaar nu digitaal presenteren. De geplande Executive Talk met de bestuursleden van Daimler AG, Ola Källenius, Britta Seeger en Markus Schäfer, over de grondig vernieuwde E-Klasse is verplaatst naar een studio in Stuttgart. De digitale Mercedes-Benz persconferentie wordt uitgezonden op dinsdag 3 maart om 08:45 uur op het mediaplatform Mercedes me media.

Naast de grondig vernieuwde E-Klasse staat het elektrificatie-offensief van Mercedes-Benz centraal, met tal van nieuwe modellen uit de compacte hybrid-familie en nieuwe motoren met geïntegreerde startdynamo (ISG) en 48V-technologie.

Duurzaamheid in de autosport – Media Talk met Lewis Hamilton, Toto Wolf, Markus Schäfer en Nyck de Vries

De tijdens de Autosalon Genève geplande Media Talk ‘Motorsports & Sustainability’ vindt nu eveneens plaats in de studio en is tevens op Mercedes me media te zien. Markus Schäfer, bestuurslid van Daimler AG en Mercedes-Benz AG verantwoordelijk voor Group Research en Mercedes-Benz Cars Development, Toto Wolf, Team Principal & CEO van het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, Lewis Hamilton, zesvoudig Formule 1-wereldkampioen van Mercedes-AMG Petronas Formula One en Nyck de Vries van het Mercedes-Benz EQ Formula E Team discussiëren over duurzaamheid in de autosport en de implementatie van technologie uit de racerij in productiemodellen.

Mercedes me media

Beide Talks zijn te volgen op Mercedes me media: https://media.mercedes-benz/gims2020. De 2020-productpresentaties zijn hier ook te vinden. Alle informatie is ook beschikbaar via Twitter @MB_Press.