29
maart
2023
|
14:54
Europe/Brussels

Huet / Sonodi tweede jaar op rij meest klantvriendelijke Mercedes-Benz Van ProCenter van België en Luxemburg

Huet / Sonodi is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot meest klantvriendelijke Mercedes-Benz Van ProCenter van België en Luxemburg. Afgelopen jaar won de Mercedes-Benz bedrijfswagenverdeler voor de regio Marche-en-Famenne en Habay-la-Neuve de felbegeerde titel ook al. Met deze nieuwe Best Van Dealer Award onderstreept Huet / Sonodi dat service en klantvriendelijk breed in het DNA van het bedrijf verankerd zitten.

Tijdens de jaarlijkse Best Van Dealer Award-verkiezing van Mercedes-Benz Belgium/Luxembourg noteerde Huet / Sonodi opnieuw topscores op het gebied van service en klanttevredenheid, en prolongeerde daarmee zijn status als meest klantvriendelijke Mercedes-Benz Van ProCenter van België en Luxemburg.

“Service en klanttevredenheid zijn elementen die binnen de bedrijfswagensector voor klanten zwaar wegen bij de keuze voor hun bedrijfswagens”, verklaart Pascal Huet, Afgevaardigd Bestuurder van Ets. Huet en Sonodi. “Onze klantgerichte service heeft zich de afgelopen jaren doorvertaald in diverse Best Van Dealer Awards op het gebied van klantvriendelijkheid en daar zijn we uiteraard zeer trots op. Het geeft aan dat deze manier van ondernemen diepgeworteld in ons bedrijfs-DNA zit. Vanzelfsprekend motiveert deze erkenning van Mercedes-Benz Belgium/Luxembourg ons om dit serviceniveau vast te houden, maar uiteindelijk is het vertrouwen van onze klanten voor ons het echte bewijs dat we op de goede weg zijn.”

Klanten spreken zich uit

De Best Van Dealer Award wordt door Mercedes-Benz Belgium/Luxembourg jaarlijks uitgereikt aan het Van ProCenter dat zich onderscheidt door topprestaties. Pierrot Herssens, COO Vans bij Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV/SA: “Jaarlijks toetsen wij als invoerder klanttevredenheid van onze verdelers in België en Luxemburg en worden alle facetten die daartoe bijdragen twaalf maanden lang geanalyseerd en geëvalueerd. Het feit dat Huet / Sonodi nu opnieuw de Best Van Dealer Award heeft gewonnen, geeft aan dat zij zeer goed luisteren naar de wensen en behoeften van hun klanten.”

De kracht van de Mercedes-Benz Van ProCenters

Mercedes-Benz heeft het Van ProCenter-label ontwikkeld om extra voordelen te bieden aan ondernemers met een Mercedes-Benz bestelwagen. Deze zakelijke doelgroep wil volledig kunnen vertrouwen op maximale inzetbaarheid van zijn bedrijfswagen. Daarom heeft een Van ProCenter altijd het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er speciaal opgeleide verkoopadviseurs en is de op- en ombouwexpertise in huis aanwezig. Wanneer een bestelwagen voor onderhoud of reparatie in de werkplaats staat, is er ook altijd passend vervangend vervoer beschikbaar, zodat de mobiliteit gegarandeerd is.
 

Op de foto van links naar rechts: Pierrot Herssens (Mercedes-Benz Belgium-Luxembourg), Pascal Huet, Alain Grauwels (Ets. Huet Sonodi), Sally Morren-Colemont, Jonathan Pary (Mercedes-Benz Belgium-Luxembourg).