Brussel,
17
januari
2019
|
20:01
Europe/Brussels

Brussels Motor Show

Samenvatting

Mercedes-Benz trapt EQ-offensief op gang met EQC en eVito.Gloednieuwe CLA en nieuwe Sprinter krijgen het gezelschap van tal van Belgische premières en van de concept cars smart vision EQ fortwo en Vision Van

Op het Autosalon van Brussel plaatst Mercedes-Benz in Paleis 5 de schijnwerpers niet alleen op de door batterijen aangedreven elektrische Mercedes-Benz EQC en de elektrische versie van de Vito – de eVito. Met smart – benzine en elektrische aandrijving onder het label EQ - en de diesel plug-in hybrid in de E-Klasse en de benzine plug-in hybrid in de S-Klasse werkt Mercedes-Benz resoluut verder aan de elektrificering van haar vloot. De gloednieuwe CLA wordt op 8 januari 2019 in wereldpremière voorgesteld en maakt op het Brusselse autosalon zijn opwachting in een black box. De vernieuwde telg van de Compact Cars familie krijgt op de stand het gezelschap van tal van Belgische premières: nieuwe B-Klasse, A-Klasse Berline, nieuwe GLE, Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé en nieuwe Sprinter – het icoon in zijn segment. Tot slot belichamen de Concept Cars smart vision EQ fortwo en de Vision Van wat de CASE-strategie van Mercedes-Benz Cars – Connected, Autonomous, Shared/Services – Electric – en de AdVANce-stratetie van Mercedes-Benz Vans voor de toekomst in petto heeft.


Saloncondities Mercedes-Benz Cars

Tijdens de Brussels Motor Show pakt Mercedes-Benz uit met de speciale reeks “Sport Edition” waarbij een sportieve lijn en optiepakketten aan een sterk gereduceerd tarief worden aangeboden. Deze actie is van toepassing op al onze Compact Cars, de C- en E-Klasse Berline en Break, de GLC en de GLC Coupé en de CLS. Met de “My first Star” uitvoering op de CLA, CLA Shooting Brake en GLA stelt Mercedes-Benz een goed uitgeruste wagen voor aan een zeer aantrekkelijke instapprijs van 25.950 Euro inclusief BTW.

Dankzij de zeer interessante overnamepremies op bijna het ganse gamma kunnen klanten tijdens het Salon de inruilwaarde van hun huidig voertuig aanzienlijk verhogen. Tevens zorgen speciale acties op stockwagens ervoor dat klanten het nieuwe jaar kunnen inzetten aan het stuur van hun gloednieuwe Mercedes-Benz.

Uiteraard biedt Mercedes-Benz Financial Services een heel palet aan financiële producten zoals financiering of een renting die starten aan 0% rentevoet voor de Compact Cars en de C-Klasse familie en een 0.49% rentevoet voor de rest van het gamma. Naast deze producten, is er ook een all-in formule voor particulieren onder de vorm van Private Lease. Ook op vlak van verzekeringen biedt Mercedes-Benz Financial Services competitieve tarieven aan.


Saloncondities Mercedes-Benz Vans

Tijdens de Brussels Motor Show pakt Mercedes-Benz Vans uit met 0% intrestvoet voor professionele klanten op financiële producten van Mercedes-Benz Financial Services voor de Citan, Vito en Sprinter gesloten bestelwagen en chassis-cabine en dit voor looptijden van minimum 24 maanden en maximum 48 maanden. Bovenop de hierboven beschreven 0% intrest actie, kan de klant gedurende het salon ook eveneens genieten van aantrekkelijke voorwaarden op het ‘Complete’ service contract.

De private klanten kunnen tijdens de Salonperiode genieten van een bijzonder interessante interestvoet op de financiële producten Financial Leasing en Renting van Mercedes-Benz Financial Services voor V-Klasse en X-Klasse. Bij een looptijd van maximaal 48 maanden is een rentevoet van 0,49% van toepassing, bij 60 maanden wordt dat 0.99%. Daarnaast wordt er voor beide modellen een korting aangeboden op het servicecontract MB ServiceCare ‘complete’ en specifiek voor de X-Klasse zijn er enkele accessoire pakketten aan interessante prijzen beschikbaar.

 

Het volledige persdossier kan u aan de rechtere kant downloaden.
 

We verwijzen ook graag naar eerder gepubliceerde persberichten op de mediasite: